Vanavond op tv: Docu Memphis Depay - met beide benen, Mr. Frank Visser doet uitspraak en meer

Vanavond op tv: Docu Memphis Depay - met beide benen, Mr. Frank Visser doet uitspraak en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 20 juni

Kijktip :

Vanavond staat er weer een divers aanbod op het programma. Zo kun je kijken naar de documentaire Memphis Depay - met beide benen waarin Jessica Villerius de voetballer van dichtbij volgt. Ook is de dramafilm Nocturnal Animals en Mr. Frank Visser doet uitspraak: extreme doodsbedreigingen te zijn. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 20 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dramafilm: Nocturnal Animals

SBS 9
20:30 uur

Susan Morrow ontvangt onverwachts een boekmanuscript van haar ex-man, waarvan ze decennia eerder al van scheidde. Susan raakt in de ban van de fictieve thriller, die draait om een personage genaamd Tony Hastings, wiens familievakantie wordt ontsierd door geweld. Het manuscript dwingt Susan om haar relatie met haar ex-man opnieuw te onderzoeken.


Mr. Frank Visser doet uitspraak: extreme doodsbedreigingen

SBS 6
20:40 uur

Mr. Frank Visser gaat in deze aflevering naar het Betuwse Lienden waar Eef en Evert in de clinch liggen met hun buurman Ries. Ries heeft namelijk een ijzeren hek naast zijn huis geplaatst, waardoor Evert zijn auto niet meer op de oprit kwijt kan. Hij parkeert de auto daarom voor zijn huis en dat heeft de woede van de buurman gewekt aangezien zijn oprit nu ook ontoegankelijk is geworden. Inmiddels zijn er al middelvingers opgestoken en dreigbrieven verstuurd, dus wordt het de hoogste tijd dat mr. Visser een einde maakt aan deze parkeer-impasse.


Klassiekers met Kleinsma: Jörgen Raymann

NPO 1
21:10 uur

Deze zondagavond geen EK-wedstrijd om 21:00 uur en dus is er een nieuwe aflevering van Klassiekers met Kleinsma op NPO 1. Deze week laat Jörgen Raymann zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse kleinkunst. Wie inspireerde hem, welk liedje kan hem tot tranen toe beroeren en wat is het ultieme liefdeslied? Jörgen vertelt het aan Simone in een uitgebreid, intiem gesprek. Een van zijn grootste inspiratiebronnen blijkt Wim Sonneveld te zijn. Wat maakt hem zo bijzonder? Ook namen als Toon Hermans en Frans Halsema komen in deze aflevering aan bod. Er wordt ook gezongen. Speciaal voor Jörgen zingt Simone het nummer Telkens Weer van Willeke Alberti uit 1975. Jörgen verrast Simone met een speciale versie van Het Dorp van Wim Sonneveld.


Docu: Memphis Depay - met beide benen

NPO 1
22:00 uur

Filmmaker Jessica Villerius volgt de Oranje-international dicht op de huid vanaf de voor hem allesbeslissende operatie van zijn kruisband, begin januari 2020, tot aan zijn eerste Champions Leaguewedstrijd na de blessure. De documentaire toont de wereld van Memphis, waarvan vaak maar een klein deel zichtbaar is voor de buitenwereld, en laat de meerdere gezichten zien van de man waarover iedereen een mening lijkt te hebben. Hij besluit het allemaal te laten zien: angst, geluk, kritiek, dromen, racisme, pijn, rijkdom, muziek, zijn broer in de tbs en zijn missie: niets blijft onbesproken of ongezien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Docu Memphis Depay - met beide benen, Mr. Frank Visser doet uitspraak en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV