Suits-fans opgelet! Vanaf deze datum staat seizoen negen op Netflix

Suits-fans opgelet! Vanaf deze datum staat seizoen negen op Netflix
Met of zonder Meghan Markle's personage Rachel Zane?

Kijktip :

Vanaf 17 juli staat het slotseizoen van Suits op Netflix. Er was nog een stille hoop dat ook seizoen 10 zou worden aangekondigd, maar helaas: na 9 seizoenen en 134 afleveringen valt het doek definitief. Hoe gaat het verder met boegbeeld Harvey Specter (vertolkt door Gabriel Macht)?

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Seizoen 9
In het laatste seizoen staan de advocaten van Zane Specter Litt Wheeler Williams oog in oog met grote onzekerheden wanneer Robert Zane het opneemt tegen de Bar Association om Harvey te redden. Na zijn erorme opoffering is Samantha achtergebleven met een grote leegte, nu haar mentor er niet meer voor haar is. Harvey komt tot het besef dat hij Donna, de persoon die hem het meest dierbaar is, absoluut niet wil verliezen.

Meghan Markle
Komt personage Rachel Zane, vertolkt door hertogin van Sussex Meghan Markle, nog terug in het laatste seizoen? Dat is nog de vraag, maar er is wel ander goed nieuws. Het personage Mike Ross maakt zijn comeback in de laatste afleveringen en zal telefonisch contact hebben met zijn vrouw, Rachel. “Hij belt Rachel en er worden een paar ‘ik hou van je’s' uitgewisseld." De makers laten hiermee weten dat de actrice en hertogin nog onderdeel is van de populaire show.

Vanaf 17 juli 2021 is de serie Suits seizoen 9 te zien op Netflix. Deze serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: Drama, Komedie. IMDb-score 8,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Suits-fans opgelet! Vanaf deze datum staat seizoen negen op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier