Vanavond op tv: EK-wedstrijd België - Finland, nieuwe aflevering Frontlinie en meer

Vanavond op tv: EK-wedstrijd België - Finland, nieuwe aflevering Frontlinie en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 juni

Kijktip :

Vandaag staan er maar liefst vier wedstrijden op het programma op het EK voetbal. Vooral in Groep B staat er nog veel op het spel. Zo is onder meer de wedstrijd België - Finland te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Superheldenfilm: Captain America: The Winter Soldier

FOX
20:00 uur

Op FOX is vanavond de superheldenfilm Captain America: The Winter Soldier te zien. Maar wanneer een collega van Steve Rogers van de veiligheidsdienst S.H.I.E.L.D. wordt aangevallen, komt hij in een web van intriges terecht dat het einde van de wereld kan betekenen. Samen met Black Widow en The Falcon gaat hij de strijd aan met professionele huurmoordenaars. Al snel staan ze oog in oog met hun grootste vijand: The Winter Soldier.


Start: Het beste van 50 jaar Toppop

NPO 3
20:20 uur

Het legendarische muziekprogramma Toppop vierde afgelopen jaar zijn 50ste verjaardag. Wekelijks kwamen in Toppop artiesten uit binnen- en buitenland optreden. Bekende Nederlaners, zoals Erik de Zwart, Karin Bloemen, Glen Faria, en Samantha Steenwijk vertellen in Het beste van 50 jaar Toppop over hun herinneringen en kiezen hun favoriete nummer.


Ewout & ...: moordpolitie in Rio

RTL 5
20:30 uur

Ewout Genemans kijkt mee met de moordpolitie in het Braziliaanse Rio de Janeiro in deze aflevering van Ewout &, waarin hij een uniek kijkje krijgt achter deuren die normaal gesloten blijven. In Rio de Janeiro werden in 2018 meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een bijna onmogelijke taak om het geweld te stoppen en de daders te pakken.


Avonturenfilm: King Kong

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de avonturenfilm King Kong te zien. In 1933 zit actrice Ann Darrow zonder werk en filmregisseur Carl Denham zonder hoofdrolspeelster. Eigenlijk wil Ann niet werken voor Carl, die ook nog eens de boel lijkt te belazeren. Maar dat verandert als ze ontdekt dat het scenario voor zijn film wordt geschreven door de toneelschrijver Jack Driscoll. Ze gaan op weg naar het geheimzinnige Skull Island waar Denham zijn film wil opnemen. Officieel is dat eiland verlaten, maar dan ontdekken ze een kolossale gorilla.


Frontlinie: de Grieks-Turkse muur

NPO 2
20:35 uur

In de tweede aflevering van de documentaireserie Frontlinie reist Bram Vermeulen naar de grens van Griekenland met Turkije. Daar wordt een zes meter hoge muur gebouwd om migranten en vluchtelingen tegen te houden. Toch zijn nergens migranten of vluchtelingen te zien. Komt dit door de bewaking, corona, of is er iets anders aan de hand? Intussen klagen de Griekse bewoners over de leegloop van de regio.


Live: Finland - België (ontknoping groepsfase)

NPO 3
20:45 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Finland - België in Sint-Petersburg, Rusland, op NPO 3. Tegelijkertijd is op NPO 1 Rusland - Denemarken te zien. België is al door naar de achtste finales en waarschijnlijk gaat het tussen Rusland en Denemarken om de tweede/derde plek, hoewel Finland nu drie punten boven Denemarken staat. De ontknoping in Groep B op het EK voetbal kan zomaar een grote rekensom gaan worden.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Live: Rusland - Denemarken (ontknoping groepsfase)

NPO 1
20:50 uur

Voorbeschouwing en live verslag van Rusland - Denemarken vanuit Kopenhagen, Denemarken, op NPO 1. Tegelijkertijd is op NPO 3 Finland - België te zien. Rusland heeft na de zege op Finland drie punten. Eerder verloor de ploeg van België. Denemarken staat nog op nul punten na nederlagen tegen Finland en België. Finland staat op drie punten en kan bij (groot) verlies tegen België het kind van de rekening worden.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: EK-wedstrijd België - Finland, nieuwe aflevering Frontlinie en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV