Kroatië - Schotland live op tv en online (EK voetbal, Groep D)

Kroatië - Schotland live op tv en online (EK voetbal, Groep D)
Verliezend WK-finalist moet alle zeilen bijzetten

Sport :

Kroatië, de verliezend WK-finalist van 2018, zal dinsdag alles op alles moeten zetten voor een plek in de achtste finales. De wedstrijd tegen Schotland wordt gespeeld in Glasgow en is live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Overwinning nodig
Na twee wedstrijden bevindt Kroatië zich in een penibele situatie. Het eerste duel ging met 1-0 verloren tegen Engeland en in de tweede wedstrijd kwamen de Kroaten niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Tsjechië. Daardoor lijkt een overwinning op de Schotten noodzakelijk om een plekje in de achtste finales veilig te stellen, maar het is nog maar de vraag of dat Kroatië lukt.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Thuisvoordeel
Hoewel de wedstrijd als Kroatië - Schotland op papier staat, hebben de Schotten het thuisvoordeel. De wedstrijd wordt gespeeld op Hampden Park in Glasgow, waar duizenden landgenoten hun nationale elftal zullen toejuichen. Wellicht heeft dat nog invloed op deze wedstrijd. Als de Schotten zich weten te plaatsen voor de volgende ronde mag dat gerust een stunt genoemd worden.

Kroatië - Schotland is op dinsdag 22 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing is te zien op NPO 1 en begint om 20.25 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt al vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kroatië - Schotland live op tv en online (EK voetbal, Groep D) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier