Nieuw programma Radar Checkt! vanaf dinsdag te zien op NPO 1

Nieuw programma Radar Checkt! vanaf dinsdag te zien op NPO 1
Op reis om problemen op te lossen

Kijktip :

Vanaf dinsdag 22 juni is het nieuwe programma Radar Checkt! bijna elke werkdag te zien op NPO 1 (afhankelijk van de wedstrijden op het EK voetbal). Presentator Fons Hendriks rijdt met zijn camper door Europa om consumentenproblemen op te lossen.

Radar Checkt! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Acht landen
Dat doet Hendriks in acht verschillende landen, waar hij vanaf de camping als rijdende redacteur op pad gaat. Hij confronteert verschillende bedrijven en instanties en vertrekt niet voor er een oplossing is. Zo spreekt hij een 'dropshipper', een online verkoper die zelf geen voorraad heeft, aan op zijn discutabele werkwijze. Waarom komen de afbeeldingen niet overeen met het geleverde product?

Moedermelk
Daarnaast is er in Radar Checkt! aandacht voor de internationale handel in moedermelk, die niet alleen illegaal maar ook gevaarlijk blijkt te zijn. Hendriks doet zich voor als koper en spreekt met verkopers af. Na zijn werkdagen on the road keert de presentator terug op de camping om de onderwerpen die hij behandelt nog eens rustig te bespreken met de vakantiegangers.

Radar Checkt! is vanaf dinsdag 22 juni bijna elke werkdag om 19.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Radar Checkt! terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Radar Checkt! vanaf dinsdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier