Call the Midwife seizoen 10 vanaf dinsdag te zien op BBC First

Call the Midwife seizoen 10 vanaf dinsdag te zien op BBC First
Serie over klooster Nonnatus House gaat verder

Kijktip :

Vanaf dinsdag 22 juni kun je op BBC First, de Britse seriezender met Nederlandse ondertitels, kijken naar het tiende seizoen van de dramaserie Call the Midwife. Hierin volgen we de zusters, vroedvrouwen en nonnen van het Nonnatus House-klooster.

Kernproeven
Het tiende seizoen start in een moeilijke tijd voor de vroedvrouwen, in het jaar 1966. Toch is er ook blijdschap: de vrouwenrechtenbeweging neemt steeds meer toe in omvang. Zuster Julienne probeert met behulp van Trixie het Nonnatus House uit de financiële zorgen te krijgen. Ondertussen kampt dokter Turner met een aantal moeilijke gevallen, zoals een voormalige soldaat die bij kernproeven betrokken was.

Geloofscrisis
Zuster Monica Joan bevindt zich ook een lastige situatie: zij maakt een geloofscrisis door. Zuster Frances beseft dat ze wat minder spiritueel moet zijn om een band op te bouwen met de vrouwen uit de buurt. En verder wachten de vroedvrouwen enkele grote uitdagingen, maar ook uitbundige feesten als het Engelse nationale elftal het wereldkampioenschap in eigen land wint.

Het tiende seizoen van Call the Midwife is vanaf dinsdag 22 juni wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Call the Midwife seizoen 10 vanaf dinsdag te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV