Mooie documentaire Leve de vrouw van de SRV dinsdag te zien op NPO 2

Mooie documentaire Leve de vrouw van de SRV dinsdag te zien op NPO 2
Tonny start een rijdende winkel

Kijktip :

Dinsdagavond is de mooie documentaire Leve de vrouw van de SRV te zien op NPO 2. In deze film volgen we de eigenzinnige Tonny, die op geheel eigen wijze haar plek in de samenleving probeert te vinden door een rijdende winkel op te zetten in Tilburg.

Leve de vrouw van de SRV gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Financiële problemen
Met haar SRV-wagen, een relikwie uit een vroegere tijd, hoopt Tonny de hulpbehoevenden te helpen hun hoofd boven water te houden. Ze krijgt er zelf echter onzekerheid en financiële problemen voor terug. Tonny wordt niet geremd door enige ervaring als kruidenier en met haar krakkemikkige bus maakt ze lange en stressvolle dagen. Rustig aan doen is geen optie meer.

Afhankelijk
De buurt is namelijk al snel afhankelijk van de SRV-wagen. Als haar relatie met vriend en helper Kees misloopt, wordt het voor Tonny steeds lastiger om te balanceren tussen de zorg voor anderen het niet wegcijferen van zichzelf. Tonny blijft echter optimistisch in haar wagen rondrijden, want hoewel haar idealen misschien net zo ouderwets zijn als haar onderneming zet ze door.

De documentaire Leve de vrouw van de SRV is op dinsdag 22 juni om 23.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Leve de vrouw van de SRV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mooie documentaire Leve de vrouw van de SRV dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier