Jaïr Ferwerda presenteert nieuw programma Hai Society op RTL 4

Jaïr Ferwerda presenteert nieuw programma Hai Society op RTL 4
Politiek verslaggever ontmoet welvarende Nederlanders

Nieuws :

Jaïr Ferwerda kennen we allemaal als politiek verslaggever bij Beau en Jinek, maar vanaf zondag 1 augustus is hij met zijn eigen programma te zien op RTL 4. In Hai Society dompelt Jaïr zich onder in het leven van welvarende Nederlanders in het buitenland. Hoe wonen ze, hoe werken ze en hoe vieren ze het leven?

Hai Society gemist? Kijk vanaf 1 augustus elke aflevering terug via Gids.tv.

Saint-Tropez
Jaïr bezocht voor dit programma diverse exotische bestemmingen. Gedurende het afgelopen jaar zocht hij landgenoten op in Saint-Tropez, Monaco, op Curaçao en in het luxueuze Vale do Lobe in Portugal. Grote ondernemers, paradijsvogels, pensionado's en bon vivants die Nederland achter zich hebben gelaten nemen hem mee op hun boten en de exclusiefste uitgaangsgelegenheden.

Jan des Bouvrie
Ook mag Jaïr de nieuwste speeltjes testen en de mooiste huizen van buiten en binnen bekijken. Daarnaast ontmoet hij bekende Nederlanders die in de buurt wonen. Hij spreekt met Golden Earring-zanger Barry Hay op Curaçao, gaat met Truus en Louis van Gaal op pad in de Algarve en heeft één van de laatste interviews met Jan des Bouvrie in Saint-Tropez.

Het nieuwe programma Hai Society is vanaf zondag 1 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hai Society terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jaïr Ferwerda presenteert nieuw programma Hai Society op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV