Maandag in Humberto: Edwin Evers over hilarische imitatie Frank de Boer

Maandag in Humberto: Edwin Evers over hilarische imitatie Frank de Boer
De gasten van maandag 21 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van maandag 21 juni

  • De imitaties van Edwin Evers blijven populair. Speciaal voor het EK is zijn ‘Frank de Boer imitatie’ nieuw leven in geblazen en belt Evers af en toe met de bondscoach van het Nederlands elftal om de tactiek door te nemen. Vanavond schuift de voormalig 538-dj aan.
  • Alle weerextremen kwamen voorbij dit weekeinde; Hoosbuien, valwinden en hagelstenen zo groot als knikkers. Meteoroloog Amara Onwuka ging persoonlijk polshoogte nemen in het zwaar getroffen Leersum en zegt dat we hier steeds vaker mee te maken gaan krijgen.
  • Eurocommissaris Frans Timmermans is een man met een missie: anderhalf jaar geleden begon hij met zijn ambitieuze European Green Deal om Europa duurzaam te maken. Wat gaan we daar in Nederland van merken? Vanavond schuift hij aan.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Humberto: Edwin Evers over hilarische imitatie Frank de Boer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV