Oorlog laait op in nieuwe trailer The Walking Dead

Oorlog laait op in nieuwe trailer The Walking Dead
Tweede helft seizoen 8 is intens en emotioneel

Nieuws :

The Walking Dead gaat de laatste fase van seizoen 8 in met een nieuwe trailer die weer een hoop emotie, gevechten en intense speeches belooft. De oorlog tussen Rick en Negan laait weer op en bereikt in de tweede helft van het seizoen een hoogtepunt.

Zombieshow The Walking Dead, al jarenlang één van de meest populaire tv-serie's, splitst zijn seizoenen traditiegetrouw in tweeën. Vrijdag kwam de nieuwe trailer voor de tweede helft van seizoen 8 uit.

De oorlog tussen hoofdpersoon Rick (Andrew Lincoln) en zijn aartsvijand Negan (Jeffrey Dean Morgan) gaat zijn laatste, allesbeslissende fase in. Hoeveel slachtoffers gaan er nog vallen? Wie komt er uiteindelijk als winnaar uit de bus?

In de eerste helft van seizoen 8 was te zien hoe Rick Negan en zijn troepen de oorlog verklaarde. De Saviors - Negan's troepen - zijn met meer, hebben betere wapens en zijn meedogenloos, maar Rick en de andere gemeenschappen vechten samen in de hoop op een betere toekomst.

Chandler Riggs als Carl Grimes. - Bron: AMC

De laatste aflevering van de eerste seizoenshelft was meedogenloos: Carl (Chandler Riggs), de zoon van Rick die er al vanaf aflevering één bij is, bleek eerder gebeten te zijn door een zombie. Verwacht wordt dat de eerstvolgende aflevering meteen verdergaat met Carl en zijn verschrikkelijke, onvermijdelijke dood.

De tweede helft van The Walking Dead seizoen 8 is op 25 februari terug in Amerika. In Nederland zendt FOX de nieuwe afleveringen altijd een dag later uit, iedere maandag om 22.00 uur.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oorlog laait op in nieuwe trailer The Walking Dead of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV