Serierecensie: in Physical straalt Rose Byrne in lycrapakjes en beenwarmers

Serierecensie: in Physical straalt Rose Byrne in lycrapakjes en beenwarmers
Komediedrama van de makers Desperates Houswifes en I, Tonya

Film :

Sinds 18 juni is de serie Physical te zien op Apple+. De jaren 80 waren flamboyant en heerlijk en veel series en films putten hier nog steeds inspiratie uit (denk aan GLOW en Stranger Things). Regisseur Craig Gillespie (I, Tonya) laat nu de 'rise of fame' van Sheila Rubin zien, in de wereld van aerobics! Lees hier de serierecensie van Physical.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
De serie volgt Sheila Rubin, een vrouw die worstelt met haar leven als een geplaagde huisvrouw in een strandgemeenschap in Zuid-Californië in de jaren tachtig. Op een onconventionele manier weet ze toch succes te behalen, nadat ze de flitsende wereld van aerobics ontdekt.

Deze serierecensie gaat over de eerste drie afleveringen van Psysical

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Actrice Rose Byrne krijgt een totale metamorfose in 80's-sfeer, compleet met strakke spandexpakjes, zweetbanden en beenwarmers. De eerste afleveringen starten fris, met natuurlijk een lekkere soundtrack, leuke humor en een verhaal dat weinig om het lijf heeft. Al snel passeren thema's als trauma, drugs, manipulatie, politieke spelletjes, eetstoornissen, familieruzies en fat shaming de revue, wat iets te veel van het goede is voor een luchtige serie als deze. Al met al kijkt Physical lekker weg, maar of het ook lang leuk blijft is de vraag. Drie sterren.

Cast
Naast Rose Byrne (Like a Boss) en Rory Scovel (I Feel Pretty) zijn ook Dierdre Friel (New Amsterdam) en Paul Sparks (House of Cards) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Craig Gillespie (Cruella).

Vanaf 18 juni 2021 is de serie Physical te zien op Apple+. De serie (10 afleveringen van ongeveer 30 minuten) start met de eerste drie afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering op vrijdag. Genre: komedie, drama. IMDb-score: 6,9.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: in Physical straalt Rose Byrne in lycrapakjes en beenwarmers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV