Slowakije - Spanje live op tv en online (EK voetbal, Groep E)

Slowakije - Spanje live op tv en online (EK voetbal, Groep E)
Spanje moet nog flink aan de bak

Sport :

Woensdagavond volgt de ontknoping in Groep E van het EK voetbal. Spanje moet na twee gelijke spelen alles op alles zetten om de volgende ronde te halen. De wedstrijd tegen Slowakije is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Slowakije - Spanje

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Verrassing?
Slowakije staat momenteel op de tweede plaats in Groep E, vóór Spanje. De Slowaken wonnen hun eerste wedstrijd verrassend van Polen met 1-2, maar de tweede wedstrijd ging met 1-0 verloren tegen Zweden. Het wordt interessant om te zien hoe de Slowaken presteren tegen Spanje. Kunnen ze als één van de verrassingen door naar de achtste finales?

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Moeizaam
Bij Spanje verloopt het EK tot dusver buitengewoon moeizaam. Bondscoach Luis Enrique kan niet meer beschikken over de gouden generatie die tussen 2008 en 2012 twee EK's en een WK won, en heeft veel jonge spelers opgenomen in zijn selectie. Het resultaat is onbevredigend: tegen Zweden en Polen werden de punten gedeeld.

Slowakije - Spanje is op woensdag 23 juni om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Gelijktijdig is Zweden - Polen te zien op NPO 2. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.20 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slowakije - Spanje live op tv en online (EK voetbal, Groep E) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier