Zweden - Polen live op tv en online (EK voetbal, Groep E)

Zweden - Polen live op tv en online (EK voetbal, Groep E)
Spannende strijd om plek in achtste finale

Sport :

De strijd voor een plekje in de achtste finales is in Groep E ontzettend spannend. Woensdag spelen ook Zweden en Polen tegen elkaar. Deze wedstrijd is live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Slowakije - Spanje

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Koploper
Momenteel is Zweden de koploper in Groep E met vier punten uit twee wedstrijden, maar ook zij maken geen onaantastbare indruk. Het doelsaldo na twee wedstrijden zegt namelijk genoeg: één voor, nul tegen. Toch zitten de Zweden in een prima uitgangspositie voor de volgende ronde; ook bij een nederlaag tegen Polen lijkt een plaatsje in de achtste finale wel zeker.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Alle ballen op Lewandowski
Voor Polen is er nog genoeg werk aan de winkel, want zij staan na twee wedstrijden onderaan in de groep, met slechts één punt. Het devies voor de wedstrijd tegen Zweden lijkt dan ook: alle ballen op Robert Lewandowski, de superspits van Bayern München. Hij heeft echter ook nog geen potten kunnen breken dit EK. Een overwinning is noodzakelijk voor een plek in de achtste finales.

Zweden - Polen is op woensdag 23 juni om 18.00 uur live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv. Gelijktijdig is Slowakije - Spanje te zien op NPO 1. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.20 uur.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV