Vanavond op tv: Tsjechië - Engeland en Kroatië - Schotland, seizoen 10 Call the Midwife

Vanavond op tv: Tsjechië - Engeland en Kroatië - Schotland, seizoen 10 Call the Midwife
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 juni

Kijktip :

Vanavond zien we de ontknoping van Groep D op het EK voetbal. Welke landen gaan door naar de achtste finale? De wedstrijden op het programma zijn Tsjechië - Engeland en Kroatië - Schotland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Radar Checkt!

NPO 1
19:40 uur

Presentator Fons Hendriks rijdt deze zomer met zijn camper door het land om problemen van consumenten op te lossen. Hij confronteert bedrijven en instanties en vertrekt niet voordat er een oplossing is. Het nieuwe programma Radar Checkt! is vanaf vanavond 22 juni bijna dagelijks om 19:40 uur te zien op NPO 1. In acht landen gaat Fons, vanaf de camping, als rijdende redacteur in zijn camper op pad.


Actiefilm: Die Hard

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond actieklassieker Die Hard te zien. Politieagent John McClane vliegt op kerstavond naar Los Angeles om zijn vrouw, van wie hij langzamerhand vervreemd is geraakt, te vergezellen tijdens een kerstborrel op haar werk. De kerstsfeer wordt bruut verstoord als een internationale bende terroristen het bedrijf overvalt en de aanwezigen gijzelt. Aan de eenzame McClane de taak zijn vrouw en haar collega's te redden van een wisse dood.


Live: Tsjechië - Engeland (ontknoping groepsfase)

NPO 1
20:50 uur

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Tsjechië - Engeland vanuit het Wembley Stadion in Londen. De ontknoping in Groep D vanavond is een spannende. Tsjechië en Engeland staan na twee duels op vier punten en spelen om de groepswinst. Tegelijkertijd is op NPO 3 de wedstrijd Kroatië - Schotland te zien. Zij staan op 1 punt, maar kunnen met een overwinning nog tweede of derde worden en daarmee toch doorgaan naar de achtste finales.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Live: Kroatië - Schotland (ontknoping groepsfase)

NPO 3
20:50 uur

Om 21:00 uur lerslag van Kroatië - Schotland vanuit Glasgow, Engeland, op NPO 3. Tegelijkertijd is Tsjechië - Engeland te zien op NPO 1. De ontknoping van Groep D kan nog alle kanten op. Met een overwinning is Kroatië of Schotland zeker van de volgende ronde. Het kan voor Kroatië zelfs een tweede plek opleveren. Eerder dit EK verloor Kroatië van Engeland. Daarna speelde het gelijk tegen Tsjechië.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Nieuw: Call the Midwife seizoen 10

BBC First
21:00 uur

Vanavond start seizoen 10 van Call the Midwife, de serie waarin de zusters, vroedvrouwen en nonnen van het klooster Nonnatus House worden gevolgd. Het nieuwe seizoen speelt zich af in 1966, een moeilijke tijd voor de vroedvrouwen. Maar er is ook reden voor blijdschap wanneer de vrouwenrechtenbeweging in omvang toeneemt. Met hulp van Trixie probeert zuster Julienne Nonnatus House uit de financiële problemen te krijgen.


Dramafilm: Bridge of Spies

SBS 9
22:20 uur

Vanavond is de sfeervolle spionagethriller Bridge of Spies, geregisseerd door Steven Spielberg, te zien op SBS9. De film vertelt het waargebeurde verhaal van James Donovan. James is een succesvolle advocaat die gerekruteerd wordt door de CIA om een haast onmogelijke missie uit te voeren. Hij moet onderhandelen over de vrijlating van een door de Russen gevangen genomen Amerikaanse piloot.


Docu: Leve de vrouw van de SRV

NPO 2
23:20 uur

De eigenzinnige Tonny probeert op geheel eigen wijze haar plek in de samenleving te vinden door een rijdende winkel te starten in Tilburg. Met dit relikwie uit een voorbije tijd helpt ze de hulpbehoevenden hun hoofd boven water te houden, terwijl ze hier onzekerheid en financiele problemen voor terug krijgt. We volgen haar strijd in de mooie documentaire Leve de vrouw van de SRV.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Tsjechië - Engeland en Kroatië - Schotland, seizoen 10 Call the Midwife of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV