TV Gids: deze wedstrijden zie je dinsdag (22 juni) op het EK voetbal

TV Gids: deze wedstrijden zie je dinsdag (22 juni) op het EK voetbal
Alleen Groep D komt in actie

Sport :

Vandaag staan er slechts twee wedstrijden op het programma op het EK voetbal. De ontknoping in Groep D is vanavond te zien, en er is nog van alles mogelijk in deze poule. Gids.tv zet de wedstrijden op een rijtje.

21.00 uur: Tsjechië - Engeland (Groep D)

Zender: NPO 1 | Stadion: Wembley, Londen

Tsjechië en Engeland hebben allebei vier punten verzameld in twee wedstrijden, en vooral voor de Tsjechen is dat beter dan verwacht. Ze lijken al vrijwel zeker van de achtste finales, maar kunnen ze ook groepswinnaar worden? Daarvoor hebben ze aan een gelijkspel al genoeg. Lees hier waar je Tsjechië - Engeland live kunt kijken.

21.00 uur: Kroatië - Schotland (Groep D)

Zender: NPO 3 | Stadion: Hampden Park, Glasgow

Vooral voor Kroatië is er veel werk aan de winkel. De Kroaten zullen een blamage willen voorkomen, want het zou een enorme teleurstelling zijn als de verliezend WK-finalist van 2018 er al in de groepsfase uitvliegt. Beide landen hebben pas één punt verzameld en dat belooft dus een heet avondje te worden in Glasgow. Lees hier waar je Kroatië - Schotland live kunt kijken.

Bron: AP/ANP


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV Gids: deze wedstrijden zie je dinsdag (22 juni) op het EK voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier