De Erfgenaam met Ruben Nicolai vanaf woensdag weer te zien op RTL 4

De Erfgenaam met Ruben Nicolai vanaf woensdag weer te zien op RTL 4
Herhalingen van kijkcijfersucces

Kijktip :

RTL 4 herhaalt vanaf woensdag 23 juni het succesvolle programma De Erfgenaam, waarin Ruben Nicolai op zoek gaat naar de rechtmatige erfgenamen van overleden mensen die een erfenis hebben nagelaten, maar waarvan de erfgenaam onvindbaar is.

De Erfgenaam gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Familieverhalen
In De Erfgenaam, dat uitgroeide tot een onverwacht kijkcijferkanon, zoekt Nicolai naar de familieverhalen die schuilgaan achter deze onbekende nalatenschappen. Dat brengt hem over de hele wereld en bovendien levert het grappige, aangrijpende en ontroerende momenten op. Voordat de verjaringstermijn van twintig jaar verstrijkt en de erfenis in de staatskas verdwijnt, probeert Nicolai de rechtmatige ergenaam te vinden.

Eerste aflevering
De herhalingen van De Erfgenaam beginnen met een aflevering over een erfenis van ruim 13.000 euro. In deze eerste aflevering gaat Ruben Nicolai op zoek naar de rechtmatige eigenaar van dit bedrag, maar die lijkt al jaren spoorloos verdwenen te zijn. Het maakt de zoektocht extra moeilijk; slaagt Nicolai erin om de erfgenaam tóch te traceren?

De Erfgenaam is vanaf woensdag 23 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Erfgenaam terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Erfgenaam met Ruben Nicolai vanaf woensdag weer te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV