Portugal - Frankrijk live op tv en online (EK voetbal, Groep F)

Portugal - Frankrijk live op tv en online (EK voetbal, Groep F)
Ontknoping in poule des doods

Sport :

Woensdagavond komt het in de poule des doos van het EK, Groep F, tot een grandioze climax. Welke landen gaan door? De kraker Portugal - Frankrijk is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Gelijktijdig kun je op NPO 3 kijken naar Duitsland - Hongarije.

Samenvatting en hoogtepunten Portugal - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Cristiano Ronaldo
Het is waarschijnlijk het laatste EK voetbal van Cristiano Ronaldo en dus zal de Portugese superster nog één keer willen schitteren. Dat lukt aardig, met drie goals in twee wedstrijden, maar het is nog maar de vraag of Portugal de volgende ronde bereikt. Bij verlies tegen de Fransen blijven ze steken op drie punten, en dat kon nog weleens te weinig zijn.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Moeizaam gelijkspel
Frankrijk blaakt echter ook niet meer van het zelfvertrouwen. De eerste wedstrijd werd weliswaar met 1-0 gewonnen van rivaal Duitsland, maar in het tweede duel volgde een moeizaam gelijkspel tegen het zwakke Hongarije. Daardoor is de druk vol komen te staan op dit laatste duel. Wie gaat er met de punten vandoor, of wordt het misschien wel een gelijkspel?

Portugal - Frankrijk is op woensdag 23 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt al vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Portugal - Frankrijk live op tv en online (EK voetbal, Groep F) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier