Duitsland - Hongarije live op tv en online (EK voetbal, Groep F)

Duitsland - Hongarije live op tv en online (EK voetbal, Groep F)
De Duitsers hebben goede papieren

Sport :

Na de spectaculaire overwinning op Portugal heeft Duitsland uitstekende papieren voor het bereiken van de achtste finales, want in de laatste groepswedstrijd is het zwakke Hongarije de tegenstander. De wedstrijd is live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Gelijktijdig kun je op NPO 1 kijken naar Portugal - Frankrijk.

Doelpuntenfestijn
De Duitsers namen het in hun tweede groepswedstrijd op tegen het gelijkwaardig geachte Portugal. Het werd een doelpuntenfestijn en de mooiste wedstrijd van het EK tot dusver. Uiteindelijk kwam Duitsland zegevierend boven: de Portugezen werden met 2-4 verslagen. Nu staan ze op drie punten, en Hongarije lijkt een geschikte kandidaat om meer punten tegen te pakken.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Knap gelijkspel
Waar Hongarije - Frankrijk vanuit Frans oogpunt uitdraaide op een moeizaam gelijkspel, beschouwden de Hongaren het juist als een overwinning. De 1-1 is nu al één van de grote stunts van dit toernooi. Het is nog maar de vraag of de Hongaren ook in het laatste groepsduel potten kunnen breken, maar ze zullen in ieder geval alles geven: een overwinning levert waarschijnlijk zelfs een plek in de achtste finales op.

Duitsland - Hongarije is op woensdag 23 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing is te zien op NPO 1 en begint om 20.25 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt al vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Duitsland - Hongarije live op tv en online (EK voetbal, Groep F) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier