The Handmaid's Tale seizoen 2 vanaf woensdag te zien op Canvas

The Handmaid's Tale seizoen 2 vanaf woensdag te zien op Canvas
Hitserie op tv uitgezonden door Vlaamse omroep

Kijktip :

The Handmaid's Tale is al enkele jaren één van de populairste dramaseries ter wereld. Vanaf woensdag 23 juni kun je ook op televisie genieten van het tweede seizoen van deze prachtige serie, en wel op de Vlaamse zender Canvas.

Je kunt The Handmaid's Tale streamen via Videoland.

Dystopische samenleving
Veel serieliefhebbers zullen inmiddels op de hoogte zijn van het verhaal van deze serie. Die speelt zich af in een dystopische samenleving, waarin vruchtbare vrouwen worden gedwongen te werken als dienstmaagd; ze moeten kinderen baren voor de heersende elite. De afschrikwekkende serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood.

Offred
Het hoofdpersonage in The Handmaid's Tale is Offred, prachtig vertolkt door actrice Elisabeth Moss. Zij worstelt aan het begin van het tweede seizoen met de gevolgen van een gevaarlijke beslissing. Ondertussen wordt ze ook nog eens achtervolgd door herinneringen uit haar verleden en beelden van het gewelddadige begin van Gilhead.

Het tweede seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf woensdag 23 juni wekelijks rond 22.20 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Handmaid's Tale seizoen 2 vanaf woensdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier