Emma Wortelboer werkt aan nieuw programma Dat snap je als je ouder bent

Emma Wortelboer werkt aan nieuw programma Dat snap je als je ouder bent
Ouders en tieners maken ruzie

Nieuws :

Emma Wortelboer werkt voor BNNVARA aan het nieuwe programma Dat snap je als je ouder bent, en daarvoor is ze op zoek naar ouders en tieners die het maar niet eens kunnen worden over een kwestie. Wortelboer neemt ze vervolgens mee om ze kennis te laten maken met elkaars wereldbeeld.

Tattoo
Wat als je van je ouders geen tattoo mag zetten? Er niemand mag blijven slapen? Of je altijd stipt om 22.00 uur thuis moet zijn, terwijl het feestje dan eigenlijk pas echt begint? In Dat snap je als je ouder bent volgt Wortelboer gezinnen waarin meningsverschillen tot hoogoplopende conflicten hebben geleid. Ze verdiept zich in de standpunten van beide 'kampen'.

Eye-openers
Want waarom zou je een tattoo willen zetten? En waarom zou je dit verbieden? Om elkaars wereldbeeld te leren kennen introduceert Wortelboer moeders bijvoorbeeld in de rap- en gamewereld en neemt ze zonen en dochters mee naar speciale dates, verrassende bootcamps en bijzondere eye-openers. Lukt het de presentatrice om de gezinnen dichter bij elkaar te brengen? Aanmelden voor Dat snap je als je ouder bent kan bij BNNVARA.

Dat snap je als je ouder bent is in het najaar van 2021 te zien op NPO 3. Wanneer het programma precies begint, is nog niet bekend; zodra dit bekend is lees je het op Gids.tv. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Dat snap je als je ouder bent terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emma Wortelboer werkt aan nieuw programma Dat snap je als je ouder bent of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier