Dinsdag in Humberto: Harm Edens over zijn boek Volkomen onnatuurlijk gedrag

Dinsdag in Humberto: Harm Edens over zijn boek Volkomen onnatuurlijk gedrag
Dit zijn de gasten van dinsdag 22 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

De gasten bij Humberto van dinsdag 22 juni

  • Nu de formatie deze week door de honderd dagen gaat, legde informateur Mariëtte Hamer de bal vandaag terug bij de twee grootste partijen. Zij moeten nu een regeerakkoord op hoofdlijnen schrijven. We bespreken de voortgang met Floor Bremer en Wouter de Winther.

  • In de jeugd van Harm Edens werd er niet veel gelachen, tot hij de Britse humor ontdekte. Over zijn jeugd en liefde voor de Britten heeft hij een boek geschreven: Volkomen onnatuurlijk gedrag. Vanavond vertelt hij er alles over aan tafel bij Humberto.

  • We kennen ze als nieuwslezer, boswachter en schrijver. Maar wat maar weinig mensen weten is dat Antoin Peeters, Arjan Postma en Heleen van Royen in hun vrije tijd iets héél anders doen. Vanavond vertellen ze bij Humberto over hun liefde voor cryptomunten, wijn én sumoworstelen.

  • Het nieuwe seizoen van De Bachelor begint deze week.Tony Junior gaat op zoek naar de liefde van zijn leven en 20 vrouwen gaan de strijd aan. Vanavond schuift Tony Junior aan over zijn Bachelor-avontuur.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Humberto: Harm Edens over zijn boek Volkomen onnatuurlijk gedrag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV