TV Gids: deze wedstrijden zie je woensdag (23 juni) op het EK voetbal

TV Gids: deze wedstrijden zie je woensdag (23 juni) op het EK voetbal
Ontknoping in twee poules

Sport :

Vandaag vallen de laatste beslissingen in de groepsfase van het EK. In de groepen E en F wordt duidelijk welke landen doorgaan en wie er naar huis moeten. Ook wordt eindelijk bekend tegen wie Oranje het in de achtste finales opneemt. Welke wedstrijden krijgen we vandaag te zien?

18.00 uur: Slowakije - Spanje (Groep E)

Zender: NPO 1 | Stadion: La Cartuja, Sevilla

Aan het begin van de avond staat er meteen veel op het spel. Het teleurstellende Spanje heeft na twee wedstrijden slechts twee punten verzameld en zal dus alles op alles moeten zetten om door te gaan naar de volgende ronde. Een overwinning tegen Slowakije lijkt noodzakelijk om die te bereiken. Lees hier waar je Slowakije - Spanje live kunt kijken.

18.00 uur: Zweden - Polen (Groep E)

Zender: NPO 2 | Stadion: Krestovsky Stadion, Sint-Petersburg

Hoewel Zweden met vier punten relatief zeker lijkt van een plek in de achtste finales, is het ook voor Polen nog alle hens aan dek in Groep E. Zij staan nog op slechts één punt, en dus zal superspits Robert Lewandowski zijn team naar een overwinning moeten leiden. Het is de vraag of hem dat gaat lukken. Lees hier waar je Zweden - Polen live kunt kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Bron: AFP/ANP

21.00 uur: Portugal - Frankrijk (Groep F)

Zender: NPO 1 | Stadion: Puskás Aréna, Boedapest

De kraker van vanavond is Portugal - Frankrijk, in Groep F. Ook voor de Portugezen hangt het EK aan een zijden draadje: een nederlaag tegen Frankrijk kan nog weleens de doodsteek betekenen, want Portugal heeft pas drie punten verzameld. Kan Cristiano Ronaldo zijn land naar de volgende ronde schieten? Lees hier waar je Portugal - Frankrijk live kunt kijken.

21.00 uur: Duitsland - Hongarije (Groep F)

Zender: NPO 3 | Stadion: Allianz Arena, München

Hoewel de Duitsers net zoveel punten hebben als Portugal, zullen zij zich minder zorgen maken om een plekje in de volgende ronde. Zwakke broeder Hongarije (dat overigens knap een punt pakte tegen Frankrijk) komt op bezoek in de eigen Allianz Arena. Er wordt dus een overwinning van Duitsland verwacht. Lees hier waar je Duitsland - Hongarije live kunt kijken.

Bron: AP/ANP


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TV Gids: deze wedstrijden zie je woensdag (23 juni) op het EK voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier