Donderdag in Opstandelingen: inwoners Arnhem op ramkoers

Donderdag in Opstandelingen: inwoners Arnhem op ramkoers
Strijd tegen wethouder

Kijktip :

Donderdag (24 juni) is er weer een nieuwe aflevering van Opstandelingen te zien op NPO 2. Deze week reist presentatrice Sophie Hilbrand naar Arnhem, waar de inwoners op ramkoers liggen met een wethouder.

Opstandelingen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Oude boot
Jeroen en Marloes binden de strijd aan met de autoriteiten. Hun oude woonboot ligt in een industriehaven van de Nederrijn, maar daar lopen ze al jaren dagelijks het gevaar aangevaren te worden door enorme vrachtschepen. De gemeente belooft hen, evenals andere bewoners van een woonboot, al tijden een ligplaats. De beloftes worden echter steevast niet nagekomen.

Andere oplossingen
De vraag is nu waar dat aan ligt. Komt het door een onwillige wethouder, of heeft het te maken met een zwakke en volgzame gemeenteraad? Sophie Hilbrand gaat op onderzoek uit en volgt Jeroen en Marloes als zij namens de bewoners de strijd aanbinden. Ze ontdekken dat de wethouder hele andere oplossingen verzint dan waar de bewoners op hoopten.

Opstandelingen is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Opstandelingen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Opstandelingen: inwoners Arnhem op ramkoers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV