Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: geluidsoverlast en bedreigingen

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: geluidsoverlast en bedreigingen
De gemoederen lopen weer flink op

Kijktip :

Ook deze week lopen de gemoederen weer flink op in een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Lukt het mr. Visser om de boel tot bedaren te brengen in het Zuid-Hollandse Hardinxveld-Giessendam?

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Doodsbedreigingen
Een interventie is meer dan welkom, want het is flink hommeles in een seniorenflat in het dorp, dat tussen Dordrecht en Gorinchem ligt. Bewoonster Renée wordt helemaal gek van de geluidsoverlast die haar bejaarde bovenburen - volgens haar - veroorzaken. De buren in kwestie, Adrie en Gerrit, zijn zich echter van geen kwaad bewust.

Doodsbedreigingen
Zij zeggen dat ze op eieren moeten lopen om vooral géén overlast te veroorzaken waar de buurvrouw over kan klagen. Dit heeft echter niet kunnen verhinderen dat er zelfs pruimen tegen de ramen zijn gegooid en doodsbedreigingen zijn geuit. Hoog tijd dat mr. Visser orde op zaken komt stellen in de flat.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV