Onthullende documentaire Satudarah - One Blood donderdag te zien op NPO 3

Onthullende documentaire Satudarah - One Blood donderdag te zien op NPO 3
Geheime wereld van een motorclub

Kijktip :

Het imago van motorclubs was nog nooit zo slecht als nu, en ze worden steeds vaker verboden - zo ook Satudarah. In de onthullende documentaire Satudarah - One Blood krijgen we een bijzonder kijkje in deze geheime wereld vol rituelen en codes.

Satudarah - One Blood gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Ouderwetse idealen
Bij Satudarah staan 'ouderwetse' idealen als broederschap, moed, spiritualiteit, trouw en viriliteit nog altijd hoog in het vaandel. Dat laat de met een Emmy Award bekroonde regisseur Joost van der Valk zien in deze film uit 2015, waarvoor hij exclusieve toegang tot de motorclub kreeg. Hij kon op deze manier de subcultuur van binnenuit observeren.

Nieuwe generatie
We krijgen te zien hoe een nieuwe generatie leiders Satudarah binnen korte tijd ombouwt van een onbekend Nederlands clubje tot een internationaal conglomeraat. Deze ontwikkeling brengt echter ook de nodige problemen met zich mee. Vooral de uitbreiding in Duitsland gaat gepaard met oorlog, verraad en een uiteindelijk verbod op de club bij de oosterburen.

De documentaire Satudarah - One Blood is op donderdag 24 juni om 20.55 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Satudarah - One Blood terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onthullende documentaire Satudarah - One Blood donderdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV