Donderdag in The Great British Bake Off: de chocoladeweek

Donderdag in The Great British Bake Off: de chocoladeweek
Bakprogramma terug vanwege EK-pauze

Kijktip :

Het EK maakt op donderdag en vrijdag een pas op de plaats, en dus komt er weer wat ruimte voor de reguliere programmering. Donderdag (24 juni) is de vierde aflevering van het nieuwste seizoen van The Great British Bake Off te zien op NPO 1.

The Great British Bake Off gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Chocoladeweek
Deze week heeft de jury een chocoladeweek in petto voor de thuisbakkers. Ze beginnen met de signatuuropdracht: achttien brownies. Ze mogen alle soorten chocolade en alle mogelijke smaken gebruiken, als de brownies in het midden maar lekker zacht zijn. In de technische opdracht staat een traditioneel Joods baksel op het programma.

Witte chocolade
Het betreft een chocolade-babka van verrijkt deeg, met laagjes noten, chocolade en siroop. Tot slot volgt een spektakelstuk, waarin de bakkers moeten laten zien wat ze met witte chocolade kunnen: een taart die geïnspireerd is op een feestelijke gelegenheid. Er moeten minimaal twee lagen gebakken worden én er moet witte chocolade in verwerkt zijn.

The Great British Bake Off is op donderdag 24 juni om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Great British Bake Off terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in The Great British Bake Off: de chocoladeweek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier