Recensie: Those Who Wish Me Dead is actiethriller met Angelina Jolie als redder in nood

Recensie: Those Who Wish Me Dead is actiethriller met Angelina Jolie als redder in nood
Gebaseerd op het boek van Michael Koryta

Film :

Vanaf 24 juni is de film Those Who Wish Me Dead te streamen op Pathé Thuis. De 46-jarige actrice Angelina Jolie is terug met een heuse actiethriller die op het nippertje het witte doek in Nederland niet heeft gehaald. De vraag is natuurlijk: streamen of skippen? Lees hier de filmrecensie van Those Who Wish Me Dead.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
Een 12-jarig jongetje dat getuige is van een brute moord wordt achtervolgd door twee moordenaars in de wildernis van Montana. Overlevingsexpert Hannah (Angelina Jolie) moet hem beschermen, maar een enorme bosbrand dreigt hen ondertussen allemaal in gevaar te brengen.

Actrice Angelina Jolie in de film 'Those Who Wish Me Dead'

Je kunt Those Who Wish Me Dead direct streamen op Pathé Thuis

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Fans van Angelina Jolie en imposante rampenfilms mogen dit spektakel natuurlijk niet missen. Those Who Wish Me Dead is een film die bij vlagen best spannend wordt, vooral in de scènes waar Aidan Gillen (beter bekend als Petyr “Littlefinger” in de hitserie Game of Thrones) en Nicholas Hoult de brute scepter zwaaien. Zij spelen twee meedogenloze huurmoordenaars, die op zoek zijn naar de jongen Connor (uitstekend vertolkt door Finn Little). Neem de twee rare en misplaatste scènes waar de bliksem inslaat voor lief, en je gelooft de tranen van Jolie onmiddelijk. Een aardige actiethriller, met prachtige landschappen en prima special effects. Drie kleine sterren.

Cast
Naast Angelina Jolie (Maleficent) en Nicholas Hoult (A Single Man) zijn ook Aidan Gillen (Game of Thrones) en Jon Bernthal (Baby Driver) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Taylor Sheridan (Wind River en Vile).

Vanaf 24 juni 2021 is de film Those Who Wish Me Dead te streamen op Pathé Thuis. Genre: Actie, Thriller. Tijdsduur: 100 minuten. IMDb-score: 6,0.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Those Who Wish Me Dead is actiethriller met Angelina Jolie als redder in nood of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier