Vanavond bij Humberto: wereldberoemde Dua Lipa schuift digitaal aan

Vanavond bij Humberto: wereldberoemde Dua Lipa schuift digitaal aan
De gasten van woensdag 23 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van woensdag 23 juni

  • Bijna vier jaar na haar vorige bezoek aan Humberto Tan, schuift Dua Lipa vanavond digitaal aan.
  • 27 jaar geleden verdween student Tanja Groen spoorloos na een feestje. Vandaag zou ze 46 jaar geworden zijn. Haar ouders en Peter R. De Vries praten vanavond over een nieuw initiatief dat moet leiden naar de gouden tip in deze mysterieuze verdwijningszaak.
  • Flinke clashes vandaag tijdens het formatiedebat. Te gast is chef politiek Elodie Verweij. En Eenvandaag legde de kiezers een dilemma voor: regeren in de coalitie met een partij waar je bezwaar tegen hebt, of plaatsnemen in de oppositie? Gijs Rademaker praat ons bij.
  • Het stadion in München krijgt vanavond op last van de UEFA tóch niet de regenboogkleuren. Wat betekent dit voor de community? We bespreken het met radio-DJ en LHBTI+ voorvechter Carolien Borgers. En meer over het EK met Mick van Wely en zanger John de Bever.
  • Het Algemeen Dagblad krijgt voor het eerst een vrouwelijke hoofdredacteur! Rennie Rijpma gaat in krant en website meer vrouwen laten zien. Vanavond schuift ze aan.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Humberto: wereldberoemde Dua Lipa schuift digitaal aan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV