Tour de France 2021 live op tv en online: volledig overzicht

Tour de France 2021 live op tv en online: volledig overzicht
Ronde van Frankrijk weer begin zomer

Sport :

Na een vreemd (wieler)jaar 2020, met de Tour vanaf eind augustus, is de Ronde van Frankrijk nu weer in juni en juli. NPO 1, Eurosport 2 en België Eén doen live verslag op tv. Online kun je de Tour kijken op NOS.nl, via de Eurosport Player en via de Gids.tv-livestream.

NOS Tour de France: NPO 1/2 en NOS.nl
De NOS doet uitgebreid live verslag van de Tour. Grotendeels op NPO 1 en volledig via NOS.nl, maar tijdens de dagen waarop er nog 18.00 uur-duels op het EK voetbal zijn is het slot van de etappe, vanaf ongeveer 16.50 uur, op NPO 2 te zien.

België Eén: Vlaams verslag
Voordat hij in 2022 met pensioen moet, is de bekende Vlaamse wielercommentator Michel Wuyts nog één Tour de France te horen. Opnieuw samen met zijn vertrouwde co-commentator José De Cauwer. Bekijk ook op welk kanaal België Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Eurosport: tv en online
Eurosport heeft de uitzendrechten om alle etappes van start tot finish uit te zenden. Wielerliefhebbers die niets willen missen kunnen terecht op Eurosport 2 en de online Eurosport Player. Bekijk ook op welk kanaal Eurosport 2 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Gids.tv: livestream Tour
Bij Gids.tv vind je elke dag de livestream van de Tour de France. Ook vind je op Gids.tv alle samenvattingen en overige interessante beelden en interviews uit de Tour de France 2021.

De Tour de France van 2021 is van zaterdag 26 juni tot en met zondag 18 juli live te zien op NPO 1, Eurosport 2 en België Eén en online via NOS.nl, de Eurosport Player en Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de France 2021 live op tv en online: volledig overzicht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier