Gloednieuwe serie Adem in, adem uit dit najaar te zien op Net5

Gloednieuwe serie Adem in, adem uit dit najaar te zien op Net5
Met een Nederlandse topcast

Nieuws :

Dit najaar komt Net5 met een gloednieuwe crime-comedyserie, met een Nederlandse topcast. Vanaf woensdag 8 september kunnen we genieten van Adem in, adem uit, waarin Bracha van Doesburgh, Jelka van Houten en Waldemar Torenstra de hoofdrollen vervullen.

Fascinerende vriendschap
Adem in, adem uit gaat over de fascinerende vriendschap tussen de succesvolle lifecoach Kim en haar nieuwe, eigenaardige buurvrouw Jolanda, die een biologische slagerij runt - en haar eigen vlees slacht. Kim is namelijk met haar man Sven en zoon Luuk naar het platteland getrokken om het huwelijk nieuw leven in te blazen.

Onbehoorlijke mannen
Wanneer Kim Jolanda ontmoet lijken ze elkaars tegenpolen, maar ze voelen een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. De vriendschap bloeit nogal stuntelig op; het is echter de vraag of ze het beste of het slechtste in elkaar naar boven halen. Kim weet namelijk niet dat Jolanda sinds haar jeugd moeite heeft met onbehoorlijke mannen, en dat op geheel eigen wijze oplost...

De nieuwe serie Adem in, adem uit is vanaf woensdag 8 september wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Adem in, adem uit terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gloednieuwe serie Adem in, adem uit dit najaar te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier