Unieke natuurdocumentaire Terug in het wild 2 zie je vrijdag op NPO 2

Unieke natuurdocumentaire Terug in het wild 2 zie je vrijdag op NPO 2
Samenwerking tussen negen Europese omroepen

Kijktip :

Vrijdagavond (25 juni) zendt NPO 2 de unieke natuurdocumentaire Terug in het wild 2 uit. Uniek, omdat het een samenwerking is tussen negen Europese omroepen. De documentaire gaat over dieren die ooit verdwenen waren in het wild, maar nu langzaam terugkeren in de Europese natuur.

Terug in het wild 2 gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Comeback
In deze film reizen we naar landen als Italië, Noorwegen en Schotland om mee te kijken bij de pogingen die worden ondernomen om bedreigde soorten te redden. Ook Nederland laat zien hoe dat hier in zijn werk gaat. Ook ernstig bedreigde dieren kunnen namelijk een succesvolle comeback maken.

Reuzenhaai
Terug in het wild 2 laat de voornaamste bedreigingen voor onder meer de gierzwaluw, de korenwolf en de reuzenhaai zien. Hoe staan hun leefgebieden er voor? En hoe kunnen we hun bestaan garanderen? Het pan-Europese project is een eerbetoon aan het harde werk, de toewijding en inzet van natuurbeschermers.

De documentaire Terug in het wild 2 is op vrijdag 25 juni om 19.30 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Terug in het wild 2 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Unieke natuurdocumentaire Terug in het wild 2 zie je vrijdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier