Overzicht tijden: Formule 1 GP van Stiermarken 2021 live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Stiermarken 2021 live op tv
Twee keer racen in Oostenrijk

Sport :

Op zondag 27 juni is de Formule 1 GP van Stiermarken in Oostenrijk, de achtste race van het seizoen. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen om 15.00 uur live verslag op tv. Vanaf vrijdag 25 juni zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag te zien.

Bekijk ook op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Verstappen aan kop
Max Verstappen is ook na de vorige grand prix koploper in de WK-stand gebleven. Hij liep uit op Lewis Hamilton dankzij een fenomenale overwinning in Frankrijk. Het verschil tussen de twee is nu twaalf punten. Met twee races op de Red Bull Ring geeft dat hoop op nog meer succes van Verstappen.

Tijdschema Formule 1 GP van Stiermarken 2021

Vrijdag 25 juni

  • 11.30 uur: vrije training 1
  • 15.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 26 juni

  • 12.00 uur: vrije training 3
  • 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15.00 uur: kwalificatie

Zondag 27 juni

  • 13.45 uur: voorbeschouwing race
  • 15.00 uur: race

Vorig jaar
In het 'coronajaar' 2020 met veel alternatieve races werd voor het eerst de GP van Stiermarken verreden, als andere benaming voor de GP van Oostenrijk die ook op het programma stond, net als dit jaar. Lewis Hamilton won de race van Stiermarken, Bottas die van Oostenrijk.

De Formule 1 GP van Stiermarken is zondag 27 juni om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Vanaf vrijdag 25 juni zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Stiermarken 2021 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier