Vrijdag 25 juni in Ik vertrek: Richard en Aadje gaan naar Spanje

Vrijdag 25 juni in Ik vertrek: Richard en Aadje gaan naar Spanje
Bed & breakfast in badplaats Calpe

Kijktip :

Het EK last even een adempauze van twee dagen in en dat geeft de NPO wat ruimte voor andere programmering. Vrijdagavond kunnen we weer genieten van een aflevering van Ik vertrek: een herhaling van het avontuur van Richard en Aadje.

Ik vertrek gemist? Kijk alle afleveringen terug via GIds.tv.

Versailles
De mannen uit Naaldwijk verhuizen naar de Spaanse badplaats Calpe. Ze branden van de ambitie, want ze willen een bed & breakfast beginnen - in de stijl van het paleis van Versailles. Ga er maar aan staan, maar de vrolijke optimisten zijn naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland én ze krijgen steun van pitbull Joey en buldog Charles.

Riante villa
Ze verruilen hun arbeiderswoning voor een riante Spaanse villa, maar er moet ook gewerkt worden - hoewel Aadje een hekel heeft aan vies worden. Ze leven de eerste weken tussen het bouwstof, want de hele villa wordt onder handen genomen. Nog voordat het hele avontuur begint krijgen ze echter een bericht dat de hele boel op zijn kop zet. De emigratie staat plotseling op losse schroeven.

Ik vertrek is op vrijdag 25 juni om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 25 juni in Ik vertrek: Richard en Aadje gaan naar Spanje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier