Zweedse thrillerserie Rig 45 vanaf vrijdag te zien op Canvas

Zweedse thrillerserie Rig 45 vanaf vrijdag te zien op Canvas
Spanning op de late vrijdagavond

Kijktip :

De Vlaamse zender Canvas staat altijd garant voor spannende Scandinavische series en ook de komende vrijdagen zijn daarop geen uitzondering. Vanaf vrijdag 25 juni is de Zweedse thrillerserie Rig 45 te zien.

Verdachte dood
Het is bijna Kerstmis, maar dat betekent niet dat veiligheidsadviseur Andrea Burell het rustig aan kan doen. Een verzekeringsmaatschappij roept haar hulp in nadat er op een boorplatform een dodelijk ongeval heeft plaatsgevonden. Het platform in kwestie wordt gerund door het megabedrijf Benthos Oil.

Geheim
Eenmaal op het platform ontdekt Andrea al snel dat de werknemers verdeeld zijn over het voorval. Ook lijkt iedereen wel een eigen geheim met zich mee te dragen. Wat is hier precies gebeurd? Naarmate Andrea meer onderzoek doet, begint ze het gevoel te krijgen dat er iets duisters aan de hand is.

De thrillerserie Rig 45 is vanaf vrijdag 25 juni wekelijks rond 23.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zweedse thrillerserie Rig 45 vanaf vrijdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV