Italië - Oostenrijk live op tv en online (achtste finale EK voetbal)

Italië - Oostenrijk live op tv en online (achtste finale EK voetbal)
Kan Italië favorietenrol waarmaken?

Sport :

Italië heeft zich in de groepsfase gepresenteerd als één van de favorieten voor de eindzege op het EK, maar kunnen ze die vorm vasthouden? Zaterdag spelen ze op Wembley in Londen tegen Oostenrijk. Deze wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - Oostenrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Indrukwekkend
De resultaten van Italië in poule A van het EK waren ronduit indrukwekkend. Turkije, Zwitserland en Wales werden achtereenvolgens aan de zegekar gebonden met mooie overwinningen: 3-0, 3-0 en 1-0. De Italianen hebben inmiddels al elf wedstrijden op rij geen tegendoelpunt hoeven incasseren en dus staat Oostenrijk voor een hele klus in de achtste finales.

Lees verder onder de video's.

Tegenstander Oranje
De Oostenrijkers werden knap tweede in de groep van Oranje dankzij overwinningen op Noord-Macedonië (3-1) en Oekraïne (1-0). Tussendoor werd er wel verloren van het Nederlands elftal met 2-0. De vraag is natuurlijk of Oostenrijk tegen het superieur geachte Italië ook een vuist kan maken. De kans is groot dat het na de achtste finales is afgelopen.

Italië - Oostenrijk is op zaterdag 26 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt al vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Italië - Oostenrijk live op tv en online (achtste finale EK voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier