Onthullende docu De vlucht van Ronnie over Ronnie Flex zie je zaterdag op NPO 3

Onthullende docu De vlucht van Ronnie over Ronnie Flex zie je zaterdag op NPO 3
Rapper werd gevolgd tijdens bewogen jaar

Kijktip :

Zaterdagavond (26 juni) zendt NPO 3 de onthullende documentaire De vlucht van Ronnie opnieuw uit. In deze film volgen we rapper Ronnie Flex tijdens het voor hem bewogen jaar 2019, dat vele hoogte- en dieptepunten kende.

De vlucht van Ronnie gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Drank en drugs
In 2019 won Ronnie Flex de Popprijs, werden zijn hits miljoenen keren gestreamd op Spotify en andere muziekdiensten en trad hij op bij alle grote festivals in Nederland. Het succes kende echter ook een keerzijde: Ronnie worstelde met zijn kersverse vaderschap, de druk om een nieuwe plaat te maken, depressies en een drank- en drugsprobleem.

Onzekere kant
Vooral dat laatste is ironisch, want 'Drank & drugs' was de titel van het liedje waarmee Ronnie Flex en Lil' Kleine in 2015 doorbraken. De vlucht van Ronnie is een vervolg op de eerdere documentaire Alleen met iedereen uit 2017. Opnieuw zien we de successen, maar ook de kwetsbare en onzekere kant van Ronnie. Gaat het hem lukken grip op zijn leven te krijgen?

De documentaire De vlucht van Ronnie is op zaterdag 26 juni om 23.05 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu De vlucht van Ronnie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onthullende docu De vlucht van Ronnie over Ronnie Flex zie je zaterdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier