De Avondetappe vanaf zaterdag 26 juni weer te zien op NPO 1

De Avondetappe vanaf zaterdag 26 juni weer te zien op NPO 1
De Tour de France gaat van start

Kijktip :

Vanaf zaterdag 26 juni doet de NOS weer live verslag van de Tour de France en ook De Avondetappe keert deze zomer weer terug. Helaas nog steeds vanuit Nederland vanwege het coronavirus, maar wél vanaf de kenmerkende, karakteristieke locaties.

De Avondetappe gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hoogtepunten
Aan tafel bespreekt Dione de Graaff de hoogtepunten van de dag met diverse wielerexperts, onder wie nieuwkomer Marcel Kittel. Deze voormalig wielrenner heeft veertien Touretappezeges achter zijn naam staan en neemt regelmatig plaats naast de andere kenners: Michael Boogerd, Stef Clement, Thomas Dekker, Danny Nelissen en Roxane Knetemann. Verder schuiven oude bekenden, aanstormende talenten, wielerliefhebbers en andere deskundigen aan.

Reportages en live muziek
Herman van der Zandt is wél in Frankrijk voor het heetste nieuws en de laatste interviews. Verder keren de bekende elementen van De Avondetappe terug: de etappe van de dag wordt nét even anders samengevat, er zijn reportages uit Frankrijk, live muziek en natuurlijk komt de fameuze rebus weer voorbij. Verder worden deze weken ook Tourvedetten als Erik Breukink, Kenny van Hummel en Peter Winnen bezocht.

De Avondetappe is vanaf zaterdag 26 juni dagelijks te zien op NPO 1. De starttijden variëren van 22.05 tot 22.35 uur. Op speelavonden van het EK voetbal begint De Avondetappe om 23.40 uur. Je kunt alle afleveringen van De Avondetappe terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Avondetappe vanaf zaterdag 26 juni weer te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV