Deze 10 films komen in juli 2021 in de Nederlandse bioscopen

Deze 10 films komen in juli 2021 in de Nederlandse bioscopen
Met Fast & Furious 9 en nog veel meer

Film :

Welke films draaien er in juli 2021 in de Nederlandse bioscopen? Bekijk hieronder een overzicht van de belangrijkste releases met een paar grote blockbusters in aantocht, zoals de actiefilms Fast & Furious 9, Black Widow en The Hitman's Wife's Bodyguard.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

10. The Mauritanian (1 juli)

Het waargebeurde verhaal van de Mauritaniër Mohamedou Ould Slahi. Slahi wordt door de Amerikaanse regering opgepakt en zonder enige vorm van rechtspraak en zonder aanklacht gevangen gezet in Guantanamo Bay. Hij krijgt hulp van de idealistische advocaten Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan. Genomineerd voor diverse filmprijzen en met Tahar Rahim, Jodie Foster en Shailene Woodley in de hoofdrollen. Bekijk hieronder de trailer van The Mauritanian.

9. The Forever Purge (1 juli)

Na talloze films en zelfs een heuse serie gaat het slachtfeest verder in westernsferen. Horror met hevige schrikeffecten staan op het programma met een hoofdrol voor actrice Ana de la Reguera. Bekijk hieronder de trailer van The Forever Purge.

8. In The Heights (1 juli)

De verwachtingen zijn hooggespannen. Een waanzinnige muziekfilm gebaseerd op de gelijknamige Broadwaymusical van Quiara Alegría Hudes en Lin-Manuel Miranda. De film volgt de levens, dromen en liefdes van een groep jonge mannen en vrouwen die opgroeien in de Latijns-Amerikaanse gemeenschap van Washington Heights. Een must-see vol dans, energie en feelgood. Bekijk hieronder de trailer van In The Heights.

7. Quo Vadis, Aida? (1 juli)

Deze productie werd genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste Internationale Film en geselecteerd voor de Officiële Competitie van het filmfestival van Venetië en Toronto. Het verhaal gaat over Aida (Jasna Đuričić), zij werkt in Srebrenica op de Nederlandse VN-basis als tolk in dienst van de Verenigde Naties. Een zeer indrukwekkende film over de gebeurtenissen in Srebrenica. Bekijk hieronder de trailer van de film Quo Vadis, Aida?

6. De Nog Grotere Slijmfilm (7 juli)

In het vervolg op succesvolle De Grote Slijmfilm (2020) moet slijmcreator Indy (Bibi) voor Internationale Slijmdag een nieuw slijmrecept verzinnen. Alles gaat volgens plan, tot ze te maken krijgt met Benji (Matheu Hinzen), een jaloerse ex-fan die het slijmrecept probeert te stelen om zo zelf beroemd te worden. Bekijk hieronder de trailer van De Nog Grotere Slijmfilm.

5. Black Widow (7 juli)

Van uitstel komt geen afstel! Eindelijk gaat de nieuwe Marvel-superheldenfilm Black Widow draaien in de Nederlandse bioscopen. Een zeer grote productie met grote namen. Natuurlijk keert Scarlett Johansson terug als boegbeeld. Maar ook de fantastische actrice Florence Pugh, David Harbour en William Hurt zijn in deze spektakelfilm te zien. Lees hier waar je Black Widow kunt kijken.

4. Fast & Furious 9 (8 juli)

Groot, groter, grootst! De trailer van de nieuwe Fast & Furious laat nóg meer actie dan voorheen zien. Het verhaal volgt Dominic Toretto (Vin Diesel), die zich samen met Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) teruggetrokken heeft om een gezin te stichten. Ze proberen hun zoon Brian onder rustige omstandigheden op te voeden, waarbij ze hun roekeloze bestaan achter zich hebben gelaten. De terugkeer van Cipher (Charlize Theron) lijkt echter toch roet in het eten te gooien. Bekijk hieronder de trailer van de film Fast & Furious 9.

3. Run (15 juli)

De thriller Run, met de slogan "You can't escape a mother's love" en een hoofdrol voor Sarah Paulson (bekend van de hitserie Ratched), is ook deze maand te zien in de bios. Een claustrofobische thriller die in het buitenland al hele aardige recensies kreeg. Bekijk hieronder de de trailer van de film Run.

2. The Hitman's Wife's Bodyguard (22 juli)

Drie jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film, die zich voornamelijk afspeelde in Amsterdam, is bodyguard Michael Bryce nog steeds bevriend met moordenaar Darius Kincaid. Ze moeten samen een nieuw avontuur aangaan om Sonia, de vrouw van Darius, te redden van nieuwe en levensgevaarlijk bedreigingen. Dikke actie staat op het programma met Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek. Bekijk hieronder de trailer van The Hitman's Wife's Bodyguard.

1. Words on Bathroom Walls (29 juli)

In december van 2020 (weer een lockdown) was deze dramafilm Words on Bathroom Walls niet meer te zien in de bioscopen. Eind juli krijgt deze productie met paranoïde schizofrenie als thema een tweede kans. Met een hoofdrol voor Charlie Plummer en muziek van het Amerikaanse DJ-duo The Chainsmokers. Bekijk hieronder de trailer van de film Words on Bathroom Walls.

Vanaf 5 juni 2021 zijn de bioscopen in Nederland weer open. Bekijk hier het overzicht van films die nu in de bioscopen te zien zijn. Deze data zijn onder voorbehoud.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze 10 films komen in juli 2021 in de Nederlandse bioscopen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV