Vanavond op tv: start thrillerserie Rig 45, Ik vertrek met Richard en Aadje

Vanavond op tv: start thrillerserie Rig 45, Ik vertrek met Richard en Aadje
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 juni

Kijktip :

Ook vanavond is er geen EK-wedstrijd te zien bij de publieke omroep, en dus komt er ruimte voor andere programma's. Een herhaling van de hilarische aflevering van Ik vertrek met Richard en Aadje, bijvoorbeeld. Canvas begint met de thrillerserie Rig 45. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Terug in het Wild 2

NPO 2
19:30 uur

Voor de tweede keer hebben negen Europese omroepen een natuurdocumentaire gemaakt over dieren die ooit verdwenen waren in het wild, maar nu beetje bij beetje terugkeren in de Europese natuur. In de docu Terug in het Wild 2 laten landen als Noorwegen, Schotland, Nederland en Italië zien welke pogingen ondernomen worden om bedreigde soorten te redden.


Avonturenfilm: Papillon

RTL 7
20:30 uur

RTL 7 zendt vanavond de prachtige filmklassieker Papillon uit. Henri 'Papillon' Charièrre wordt in 1931 tot levenslange dwangarbeid veroordeeld voor een moord die hij niet heeft gepleegd. Hij wordt afgevoerd naar Frans-Guyana in Zuid-Amerika en belandt op het beruchte Duivelseiland, een gruwelijke gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Dit weerhoudt Papillon er niet van om alles op alles te zetten om hier weg te komen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


Oorlogsfilm: The Hurt Locker

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de Oscarwinnende oorlogsfilm The Hurt Locker te zien. Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Wanneer sergeant James de leiding krijgt over een getraind ontmijningsteam, sleept hij zijn ondergeschikten roekeloos mee in een dodelijk kat-en-muisspel met de vijand. De dood laat hem schijnbaar onverschillig. Terwijl de mannen hun losgeslagen leider onder controle proberen te houden, explodeert de stad in chaos.


Nieuw: De Kemping

NPO 3
21:15 uur

Vanaf vanavond is het Vlaamse programma De Kemping elke vrijdag om 21:15 uur te zien op NPO 3. Hierin gaan negen jongeren twee weken lang een camping bouwen én runnen. De jongeren hebben allemaal een persoonlijke reden om mee te doen: ze komen bijvoorbeeld moeilijk aan werk en grijpen de kans aan om samen te werken aan dit unieke project.


Ik vertrek: Richard en Aadje starten B&B

NPO 1
21:20 uur

Vanavond herhaalt NPO 1 de aflevering van Ik vertrek waarin Richard en Aadje Naaldwijk verruilen voor de Spaanse badplaats Calpe. Daar willen ze een bed & breakfast in de stijl van Versailles starten. De twee veertigers zijn naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland. Samen met hun pitbull Joey en buldog Charles vertrekken ze uit hun arbeiderswoning naar een riante villa in Spanje.


Nieuw: Rig 45

Canvas
23:15 uur

Vanaf vanavond is de Zweedse thrillerserie Rig 45 zes vrijdagen op de late avond, rond 23:10 uur, te zien op de Vlaamse zender Canvas. Er vindt een dodelijk ongeval plaats op een booreiland van Benthos Oil en veiligheidsadviseur Andrea Burell wordt op pad gestuurd om het ongeluk te onderzoeken. Ter plaatse ontdekt ze al snel dat het team verdeeld is en dat elke werknemer zijn eigen geheim meedraagt.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start thrillerserie Rig 45, Ik vertrek met Richard en Aadje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier