Fantastische science fiction-film District 9 maandag te zien op Spike

Fantastische science fiction-film District 9 maandag te zien op Spike
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

Bij een spectaculaire alien-invasie denk je niet gelijk aan Zuid-Afrika als bestemming. Toch gebeurt dat in de geweldige science fiction-film District 9, en dat scoort originaliteitspunten. Dat is echter niet het enige pluspunt aan deze film, die maandag te zien is op Spike. Je kunt District 9 streamen via onder meer Netflix en Amazon Prime.

Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
In een vluchtelingenkamp in Zuid-Afrika, District 9, worden al twintig jaar buitenaardse wezens vastgehouden. Multi-National United (MNU), een organisatie die niet geïnteresseerd is in het welzijn van de aliens, heeft de controle over het kamp. De spanning tussen de aliens en de mensen komt tot een hoogtepunt wanneer MNU-medewerker Wikus van der Merwe een alien-virus oploopt waardoor zijn DNA begint te veranderen. Wikus wordt al snel de meest gezochte man ter wereld. Weggejaagd en zonder vrienden is er maar één plek om te schuilen: District 9.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Weinigen hadden verwacht dat er uit Zuid-Afrika zo'n gelikte en geslaagde science fiction-film zou kunnen komen. Regisseur Neill Blomkamp kreeg dan ook wat hulp van Peter Jackson (The Lord of the Rings, King Kong), die de film mede produceerde. De special effects, het verhaal en hoofdrolspeler Sharlto Copley zijn de grote pluspunten van deze geweldige film, die uitgroeide tot een internationaal succes en uiteindelijk zelfs vier Oscarnominaties kreeg: Beste Aangepaste Scenario, Beste Montage, Beste Special Effects en - als kers op de taart - Beste Film.

District 9 (2009) wordt beoordeeld met een 7,9 op IMDb en is maandag 6 september om 20.30 uur te zien op Spike. Genre: actie, science fiction, thriller. Speelduur: 112 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fantastische science fiction-film District 9 maandag te zien op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV