Kleine jongen: het echte leven van André Hazes vanaf maandag weer te zien op NPO 3

Kleine jongen: het echte leven van André Hazes vanaf maandag weer te zien op NPO 3
Docuserie over volkszanger wordt herhaald

Kijktip :

Vanaf maandag 28 juni herhaalt NPO 3 de documentaireserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes, waarin we een exclusief kijkje in het privéleven van de geliefde volkszanger krijgen. Hij zou op 30 juni 2021 zeventig jaar zijn geworden.

Kleine jongen: het echte leven van André Hazes gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kwetsbare ziel
In de documentairereeks krijgen we een beeld van het leven van de geliefde, maar gecompliceerde man die ondanks zijn legendarische carrière altijd "die kleine" is gebleven. De serie bevat niet eerder vertoond beeldmateriaal uit het privé-archief van de familie Hazes en intieme reportages, waarin dieper wordt ingegaan op het talent, leven en de kwetsbare ziel van André Hazes.

Bruiloft
Unieke homevideo's laten onder meer de bruiloft van André en Rachel, vakanties, verjaardagen en backstagebeelden bij concerten zien. Er komen, naast Rachel, ook familie, vrienden en collega-artiesten aan het woord. Willeke Alberti, André van Duin, Gerard Joling, Patrick Kluivert en vele anderen halen herinneringen op aan de nog altijd immens populaire zanger.

Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is van maandag 28 juni tot en met donderdag 1 juli dagelijks om 22.10 uur (donderdag om 23.00 uur) te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kleine jongen: het echte leven van André Hazes vanaf maandag weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier