Tour de France etappe 2 (Perros-Guirec – Mûr-de-Bretagne) live op tv en online

Tour de France etappe 2 (Perros-Guirec – Mûr-de-Bretagne) live op tv en online
Wanneer start en finisht het peleton?

Sport :

Zaterdag pakte Julian Alaphillipe de eerste gele trui van deze Tour de France. In Brest was hij in een solo de beste. In de tweede etappe is hij overigens ook niet kansloos. De tweede etappe gaat van Perros-Guirec naar Mûr-de-Bretagne en is te zien op NPO 1 (tot 16.45 uur), NPO 2 (vanaf 16.45 uur), Eurosport 1, België Eén (Sporza) en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledige tijdschema

  • 12.10 uur: Start uitzending op NPO 1
  • 13.00 uur: Start etappe
  • 13.30 uur: Start uitzending op Sporza
  • 15.15 uur: Start etappe op Eurosport 1
  • 16.45 uur: Uitzending van NPO 1 naar NPO 2
  • ±17.45 uur: Finish etappe

De tekst gaat verder onder het routeprofiel

Favorieten
Uiteraard is gele truidrager Julian Alaphilippe weer een grote favoriet voor deze etappe. We schrijven ook Wout van Aert en Mathieu van der Poel weer op. Primoz Roglic kan een eerste stap zetten om als beste klassementsrenner uit de bus komen. Als outsider deze etappe: Michael Woods.

De tweede etappe van de Tour de France 2021 is op zondag 27 juni te zien op NPO 1, NPO 2, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 2 (Perros-Guirec – Mûr-de-Bretagne) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV