SBS6 maakt met Het Roer Om een eigen versie van Ik Vertrek

SBS6 maakt met Het Roer Om een eigen versie van Ik Vertrek
Nederlanders jagen droom na in het buitenland

Nieuws :

SBS6 komt vanaf maandag 30 augustus met een eigen versie van Ik Vertrek. In het nieuwe programma Het Roer Om volgen we namelijk enkele Nederlandse gezinnen, die Nederland voorgoed verlaten om hun droom in het buitenland na te jagen.

Het Roer Om gemist? Kijk vanaf 30 augustus elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

5-sterren resort
De families hebben allemaal hun eigen droom: van een camping of een 5-sterren resort tot een bed & breakfast of een paardenfokkerij. In het buitenland moeten ze wennen aan de nieuwe taal, doen ze er alles aan om vergunningen rond te krijgen en proberen ze verbouwingen in goede banen te leiden. Uiteraard krijgen ze ook te maken met verschillende tegenslagen.


Gezinnen
In elke aflevering komt een gezin of stel aan bed. Zo volgen we Frank en Jean Carlos en hun twee pleegzonen, die een oud herenhuis in Andalusië willen omtoveren tot pension. Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes naar Portugal om een camping te starten. En ICT'ers Sonja en Patrick hopen van een oud hotel in de Franse Dordogne een luxueus 5-sterren resort te maken.

Het Roer Om is vanaf maandag 30 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SBS6 maakt met Het Roer Om een eigen versie van Ik Vertrek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV