Engeland - Duitsland live op tv en online (achtste finale EK voetbal)

Engeland - Duitsland live op tv en online (achtste finale EK voetbal)
Wie overleeft strijd der titanen?

Sport :

Dinsdagavond (29 juni) kunnen voetballiefhebbers hun vingers weer aflikken bij een enorme kraker in de achtste finales van het EK: Engeland - Duitsland. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Op zoek naar doelpunten
Voor aanvang van het EK werd Engeland getipt als één van de topfavorieten voor de eindzege, maar zoals dat zo vaak het geval is bij de Engelsen vallen de resultaten uiteindelijk ietwat tegen. Het is vooral zoeken naar doelpunten, want in de groepsfase waren de wedstrijden weinig spectaculair: 1-0 winst op Kroatië, 0-0 tegen Schotland en een 1-0 zege op Tsjechië.

Lees verder onder de video's.

Spectaculaire poulefase
Duitsland kende juist wél een spectaculaire poulefase. De eerste wedstrijd ging dankzij een eigen doelpunt van Mats Hummels met 1-0 verloren tegen Frankrijk, maar vervolgens wonnen de Duitsers dé wedstrijd van het toernooi tot dusver met 4-2 van Portugal. Ook de laatste wedstrijd was een spektakel: tegen de Hongaren kwamen ze niet verder dan 2-2.

Engeland - Duitsland is op dinsdag 29 juni om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.20 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Engeland - Duitsland live op tv en online (achtste finale EK voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV