Maandag in Humberto: Jack van Gelder en Thomas Dekker over dramatische sportzondag

Maandag in Humberto: Jack van Gelder en Thomas Dekker over dramatische sportzondag
De gasten van maandag 28 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van maandag 28 juni

  • Waarom lukt het bij Max Verstappen en Mathieu van der Poel wel en bij Oranje niet?
    Jack van Gelder en Thomas Dekker blikken terug op de historische én dramatische sportzondag.
  • Het moment dat je wist dat ging komen, was dit weekend eindelijk daar: de clubs gingen weer open! Er werden plaatjes gedraaid, er werd gedronken, er werd gehost. Kortom: de bloemetjes werden buiten gezet.Sunnery James, Ryan Marciano en Nicky Romero kijken vooruit op op de ’summer of love’.
  • De Deltavariant van het #coronavirus rukt op. Versoepelen we niet te snel? Aan tafel Ernst Kuipers & PvdA-Kamerlid Attje Kuiken.
  • Acteur Nando Liebregts heeft een filmrol te pakken. Hij speelt een van de hoofdrollen in 'De Kameleon aan de ketting', die woensdag uitkomt. Ook zijn zus Noémi schuift aan en vertelt over de bijzondere band tussen haar en Nando, die het syndroom van Down heeft.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Humberto: Jack van Gelder en Thomas Dekker over dramatische sportzondag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier