Vanavond op tv: nieuw seizoen Down the Road, EK-wedstrijd Zweden - Oekraïne

Vanavond op tv: nieuw seizoen Down the Road, EK-wedstrijd Zweden - Oekraïne
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 juni

Kijktip :

Vanavond is op NPO 3 de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Down the Road te zien. Verder onder meer de laatste achtste finale van het EK, Zweden - Oekraïne. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Au Pairs

NPO 3
20:20 uur

In een nieuw seizoen van Au Pairs gaan vijf jongeren drie maanden aan de slag als au pair bij Italiaanse gastgezinnen. Begin-twintigers Kendra, Joshua, Nikki, Chaundae en Julia zijn voor het eerst in hun eentje zo lang van huis. Eenmaal aangekomen, krijgen ze het flink voor hun kiezen: karakters die botsen met die van hun gastouders, onuitstaanbare oppaskinderen en heimwee breken sommigen van de au pairs al snel op.


Actiefilm: Die Hard with a Vengeance

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de geweldige actiefilm Die Hard with a Vengeance te zien. New York wordt opgeschrikt door een zware bomaanslag in een warenhuis. De dader neemt zelf contact op met de politie. Hij noemt zichzelf Simon en eist dat agent John McClane bij de zaak betrokken wordt. Als er geen gevolg gegeven wordt aan zijn eis, volgt er een nieuwe aanslag op een openbare plaats.


Live: Zweden - Oekraïne (achtste finales)

NPO 1
20:50 uur

Vanaf 20:30 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van de achtste finale Zweden - Oekraïne vanuit Glasgow, Schotland. De Zweden speelden gelijk tegen Spanje en wonnen vervolgens van Slowakije en Polen. Dat levert ze een achtste finale op tegen Oekraïne, dat alleen tegen Noord-Macedonië punten pakte.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Terug: Down the Road

NPO 3
21:10 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vlaamse programma Down the Road, waarin Dieter Coppens op avontuur gaat met medebegeleidster Saar en zes jongvolwassenen met het syndroom van Down. Deze zes gaan tijdens dit avontuur op zoek naar zelfstandigheid, vriendschap, liefde, nieuwe ervaringen en hun eigen grenzen. Die grenzen zullen ze verleggen tijdens een roadtrip van drie weken, van het platteland van Spanje tot in de woestijn van Marokko.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Down the Road, EK-wedstrijd Zweden - Oekraïne of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier