Tour de France etappe 5 (Changé - Laval) live op tv en online

Tour de France etappe 5 (Changé - Laval) live op tv en online
Eerste tijdrit van deze Ronde van Frankrijk

Sport :

Het peloton van de Tour de France kan woensdag (30 juni) even tot rust komen, want dan staat er een individuele tijdrit op het programma. De rit gaat van Changé naar Laval en is live te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén (Sporza) en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 12.10 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 12.15 uur: start etappe
  • 13.20 uur: start uitzending op NPO 1
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • ± 17.20 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
Deze tijdrit is een uitgelezen moment voor renners met klassementsambities om een eerste verschil te maken. Vorig jaar zagen we hoe Tadej Pogacar in de laatste tijdrit Primoz Roglic uit het geel reed, en dus schrijven we hem op bij de favorieten - net als Roglic. Ook Geraint Thomas is een klassementsrenner met een goede tijdrit. Voor de zege richten we de ogen echter op de échte specialisten: Wout van Aert, Stefan Bissegger en Stefan Küng.

De vijfde etappe van de Tour de France 2021 is op woensdag 30 juni te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 5 (Changé - Laval) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV