Concert André Hazes live in het Concertgebouw Amsterdam 1982 woensdag op NPO 3

Concert André Hazes live in het Concertgebouw Amsterdam 1982 woensdag op NPO 3
Volkszanger op zijn hoogtepunt

Kijktip :

Het is deze week André Hazes-week op NPO 3, want op 30 juni zou de legendarische artiest zijn zeventigste verjaardag hebben gevierd. Het heeft niet zo mogen zijn, maar gelukkig kunnen we genieten van het concert dat hij op zijn hoogtepunt gaf in het Concertgebouw in Amsterdam.

André Hazes live in het Concertgebouw gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Toppunt
Op 28 december 1982 betreedt André Hazes het podium van Het Koninklijk Concertgebouw, een zaal die normaal gesproken gereserveerd wordt voor klassieke muziek. Hazes heeft een jaar eerder de supersterstatus bereikt met de plaat Gewoon André, die de eerste plaats in de albumlijst haalt en de hits 'Een beetje verliefd', 'Zeg maar niets meer', 'Voor mij geen slingers aan de wand', 'Het laatste rondje' én 'Zij gelooft in mij' voortbrengt.

Uniek tafereel
Ook in 1982 bracht Hazes weer een succesvol album uit, getiteld Met liefde (met onder meer 'Amor, amor, amor' en 'Diep in mijn hart'). Aan het eind van het jaar is het dan zover: hij mag voor het eerst in de zaal zingen waar hij altijd van heeft gedroomd. Hazes is in topvorm en het publiek in de zaal gaat compleet uit zijn dak, een tafereel dat nog nooit vertoond is in het klassieke Concertgebouw.

Het concert van André Hazes uit 1982 is op woensdag 30 juni om 21.05 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je het concert van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concert André Hazes live in het Concertgebouw Amsterdam 1982 woensdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier