Dinsdag in Humberto: Jack van Gelder en Sjoerd Mossou over vertrekt bondscoach Frank de Boer

Dinsdag in Humberto: Jack van Gelder en Sjoerd Mossou over vertrekt bondscoach Frank de Boer
De gasten van dinsdag 29 juni

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van dinsdag 29 juni

  • Het advies van de Gezondheidsraad is er: geef jongeren vanaf 12 jaar het vaccin van Pfizer/BioNTech. Volgens de raad levert het gezondheidswinst op en helpt het om het virus verder in te dammen.Patricia Bruijning, Marc Kaptein, Jan Paternotte en Tunahan Kuzu schuiven aan.

  • Judoka Henk Grol en rapper Kraantje Pappie hebben een bijzondere vriendschap. Ooit waren ze trainingsmaatjes; nu behoort de een tot de judu-top van de wereld en speelt de ander festivals plat. Vanavond vertellen ze er alles over en ook over de Olympisch Spelen.

  • Driftige peuters, stinkende poepluiers en spanningen in een gastgezin. In het tweede seizoen van het programma 'Au Pairs' gaan vijf jonge mensen drie maanden aan de slag als au pair bij Italiaanse gastgezinnen.

  • Nog maar twee dagen na de dramatische nederlaag tegen Tsjechië, vertrekt Frank de Boer als bondscoach van het Nederlands Elftal.Jack van Gelder en Sjoerd Mossou reageren bij Humberto.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Humberto: Jack van Gelder en Sjoerd Mossou over vertrekt bondscoach Frank de Boer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier