Cabaretvoorstelling Tjar A Lobi van Roué Verveer donderdag te zien op NPO 3

Cabaretvoorstelling Tjar A Lobi van Roué Verveer donderdag te zien op NPO 3
Surinaams gesproken stand-upcomedy

Kijktip :

Op donderdag 1 juli wordt Keti Koti gevierd, de Surinaamse feestdag om de afschaffing van de slavernij te herdenken én te vieren. Speciaal vanwege die gelegenheid is 's avonds de cabaretvoorstelling Tjar A Lobi van Roué Verveer te zien op NPO 3.

Tjar A Lobi van Roué Verveer gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Surinaams
Vorig jaar zond de NTR op deze dag al de succesvolle voorstelling Typisch Surinaams van Verveer uit. Dit keer kiezen ze voor zijn tweede volledig Surinaams gesproken stand-upcomedyshow: Tjar A Lobi uit 2016. De naam van de voorstelling betekent zoveel als: "Breng de liefde".

Grappigste verhalen
Hoewel Verveer in het Surinaams vertelt, verandert er aan zijn comedystijl weinig: Tjar A Lobi is een show met alle gekheid en fatu's die je van hem kunt verwachten. "In Tjar A Lobi vertel ik de grappigste verhalen over Surinamers en de omgang met elkaar. In Suriname, maar ook in Nederland. Eigenlijk is het één groot feest van herkenning," aldus Verveer.

De voorstelling Tjar A Lobi van Roué Verveer is op donderdag 1 juli om 21.45 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de voorstelling Tjar A Lobi terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV